Jul 192009
 

Op het wereldwijde web was nog geen foto te vinden van dit memorabele kunstwerk, wel van de  sloperskogel in het andere eind van het station.

Geschiedenis: wikipedia en vpro.

palen metro nieuwmarkt

  2 Responses to “Ouwe palen 2”

  1. Avatar van Maria-Dolores
    hm… ik begin het eindelijk een beetje te snappen…
    dacht eerst dat de ratten geschreven hadden: wij blijven hier wonen.

  2. Avatar van coby
    Ongelooflijk, die palen en hoe het is gebouwd. Ik weet nog wel dat er veel rellen waren tegen deze metro. Ik moet zeggen dat ik Nieuwmarkt ook nog steeds geen prettige halte vind, ik weet niet waarom. Nu vind ik geen enkele metrohalte erg aangenaam maar Nieuwmarkt was lange tijd een junkverzamelplaats en dat is een beetje blijven hangen, denk ik.

    Hartelijke groet, Coby

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)